شماره تماس مدرس جهت مشاوره و پشتیبانی آموزشی 09359239034

آموزش نرم افزار انسیس ماکسول (Ansys Maxwell)

بخش ها: 7
سطح: پیشرفته
مدت زمان: 9 ساعت 30 دقیقه

آموزش برتر

ansysfile.ir زیر مجموعه سایت Amozeshbartar.org می باشد، آموزش برتر یک شبکه آموزش در حوزه های نرم افزار های فنی مهندسی، کسب و کار و تحصیل می باشد. آموزش برتر با شعار یا بهترین یا هیچ سعی در ارائه جامع ترین آموزش های نرم افزار های مهندسی به زبان فارسی را دارد.

مدرس مهندس احسان حضرتی : کارشناس ارشد مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد

تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی

برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.

دانلود آنی/ ارسال سریع

لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود

بازگشت وجه در صورت نارضایتی

دوره ها در دیگسایلنت فایل به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در دیگسایلنت فایل مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.

تعداد مثال ها

تعداد دقیقه های آموزش

تعداد پشتیبانان

%

رضایت کاربران

فصل 1: مقدمه

شرح دوره

Ansys Maxwell یکی از محصولات نرم افزاری شرکت مادر Ansys بوده که در زمینه آنالیز پیشرفته میدان های مغناطیسی و تحلیل اجسام الكترومغناطیسی فعالیت می کند. از این نرم افزار در طراحی و شبیه سازی موتورهای الکتریکی، ژنراتورها، ‌ترانسفورماتورها، سیم پیچ‌های میدان و به صورت کلی دستگاه های که در میدان مغناطیسی كار می كنند، استفاده می شود.
در این فصل ابتدا مقدمه ای درباره نرم افزار، نحوه عملکرد و کاربردهای آن گفته خواهد شد. سپس در مورد حلگرهای Magnetostatic، Transient، Eddy Current ، Electrostatic، Dc Conduction و همچنین کاربردهای آن ها توضیحاتی ارائه خواهد شد و در ادامه در ارتباط با تعدادی از شرایط مرزی های مورد استفاده در نرم افزار که عبارتند از Natural، Neumann، Zero Tangential H Field، Tangential H Field، Insulating، Symmetry ، Master/Slave توضیحاتی ارائه خواهد شد. و در نهایت توضیح اجمالی در ارتباط با صفحه کاری نرم افزار ارائه خواهد شد.
در این فصل با ارائه توضیحات سعی شده تا مقدمات موردنیاز برای شروع آموزش به یادگیرنده منتقل شود تا ادامه فرآیند آموزش بهتر صورت گیرد.

◄ مقدمه و انواع حلگر
◄ انواع شرایط مرزی
◄ محیط نرم افزار

خلاصه فصل 1

فصل 2: حلگر Magnetostatic

شرح دوره

این حلگر میدان های مغناطیسی ساکن را در دو حالت دو بعدی و سه بعدی تحلیل می کند. منابع ایجاد میدان مغناطیسی ساکن عبارتند از جریان DC در هادی ها، میدان های مغناطیسی ساکن خارجی اعمال شده با شرایط مرزی و آهنرباهای دائم می باشند. کمیت هایی از قبیل شدت میدان مغناطیسی، توزیع جریان و چگالی شار مغناطیسی توسط این حلگر محاسبه می شود. همچنین کمیت های نظیر نیرو، گشتاور، انرژی و اندوکتانس نیز به کمک کمیت های ذکر شده قابل محاسبه هستند.
در این فصل با انجام پروژه های مختلف سعی شده تا نحوه استفاده از ابزارهای موجود در نرم افزار آموزش داده شود و همچنین شرایط استفاده از این حلگر برای یادگیرنده قابل درک شود.

◄ طراحی آهنربای دائم
◄ طراحی رله C شکل
◄ محاسبه ماتریس اندوکتانس
◄ طراحی ترانسفورماتور سه فاز
◄ محاسبه گشتاور

ویدیو معرفی بخش 2

فصل 3: حلگر Eddy Current

شرح دوره

این حلگر میدان های مغناطیسی ACرا در حوزه ی فرکانس در دو حالت دو بعدی و سه بعدی تحلیل می-کند. منابع به وجود آورنده این میدان ها، جریان های AC در هادی ها و میدان های مغناطیسی خارجی هارمونیکی بیان شده با شرایط مرزی می باشد. شدت میدان مغناطیسی، چگالی شار مغناطیسی از پارامترهای محاسبه شده در این حلگر می باشند. سایر کمیات نظیر نیرو، گشتاور، انرژی، تلفات و امپدانس نیز با استفاده از کمیت های اصلی قابل محاسبه هستند. شاید بتوان پرکاربردترین بخش این حلگر را محاسبه تلفات جریان گردابی (Eddy Current) و همچنین شرایط مرزی تابشی (Radiation Boundary) دانست.
در این فصل با انجام پروژه های مختلف سعی شده تا نحوه استفاده از ابزارهای موجود در نرم افزار و این حلگر آموزش داده شود و همچنین شرایط استفاده از این حلگر برای یادگیرنده قابل درک شود.

◄ محاسبه جریان فوکو و تلفات فوکو در یک ساختار
◄ نحوه اعمال شرایط مرزی تابشی (Radiation Boundary)

خلاصه فصل 3

فصل 4: حلگر Transient

شرح دوره

این حلگر میدان های مغناطیسی متغیر با زمان را در دو حالت دو بعدی و سه بعدی تحلیل می کند. منابع ایجاد کننده این میدان ها،حرکت یا عدم حرکت هادی های حامل جریان و ولتاژ متغیر با زمان، حرکت یا عدم حرکت آهنرباهای دائم و یا سیم پیچ ها و یا حرکت یا عدم حرکت مدار های خارجی کوپل شده با سیستم مورد نظر می باشد. کمیت های اصلی محاسبه شده در این روش تحلیل، شدت میدان مغناطیسی توزیع جریان و چگالی شار مغناطیسی می باشند. علاوه برآن کمیت های دیگری نظیر نیرو، گشتاور، انرژی، سرعت، موقعیت ، شارپیوندی سیم پیچ، ولتاژ القاء شده در سیم پیچ می تواند از روی کمیت های اصلی به دست آیند. این حلگر میدان مغناطیسی را به صورت آنی در هر مرحله زمانی محاسبه می کند.
در این فصل با انجام پروژه های مختلف سعی شده تا نحوه استفاده از ابزارهای موجود در نرم افزار و این حلگر آموزش داده شود و همچنین شرایط استفاده از این حلگر برای یادگیرنده قابل درک شود.

◄ محاسبه تلفات هسته ترانسفورماتور سه فاز
◄ تعریف ماده جدید در نرم افزار
◄ تبدیل مدل سه بعدی به دو بعدی
◄ موتور سوئیچ رلوکتانسی
◄ طراحی مدار خارجی موتور در بخش Maxwell Circuit Design
◄ ایجاد حرکت انتقالی
◄ ایجاد حرکت دورانی

خلاصه فصل 4

فصل 5: حلگر Electrostatic

شرح دوره

این حلگر میدان های الکتریکی ساکن را در دو حالت دو بعدی و سه بعدی تحلیل می کند. این میدان ها ناشی از توزیع بار ساکن یا از اعمال اختلاف پتانسیل به وجود می آیند. کمیت های اصلی قابل محاسبه به وسیله این حلگر، پتانسیل اسکالر الکتریکی، میدان الکتریکی، چگالی میدان الکتریکی هستند. این کمیت ها به طور خودکار در این تحلیل به وجود می آیند. علاوه بر این کمیت ها، کمیت های نیرو ، گشتاور، انرژی، چگالی بار سطحی و ماتریس ظرفیت نیز از روی کمیت های اصلی ذکر شده قابل محاسبه هستند.
در این فصل با انجام پروژه های مختلف سعی شده تا نحوه استفاده از ابزارهای موجود در نرم افزار و این حلگر آموزش داده شود و همچنین شرایط استفاده از این حلگر برای یادگیرنده قابل درک شود.

◄ محاسبه ظرفیت خازن استوانه ای
◄ محاسبه نیرو بین صفحات خازن
◄ محاسبه ظرفیت خازن مسطح
◄ طیف سنج جرمی

خلاصه فصل 5

فصل 6: حلگر DC Conduction

شرح دوره

در این حلگر میدان های الکتریکی را در حالت دو بعدی و سه بعدی در هادی ها محاسبه می کند. این هادی ها می توانند ناشی از تحریک های جریانی و یا پتانسیل های اعمال شده باشند.کمیت های به دست آمده از این تحلیل، پتانسیل اسکالر الکتریکی، میدان الکتریکی و چگالی جریان هستند. کمیت های دیگر نظیر ماتریس مقاومت نیز قابل محاسبه هستند. دراین روش می توان میدان الکتریکی را حتی در بخش عایقی هادی حامل جریان محاسبه نمود.
در این فصل با انجام پروژه های مختلف سعی شده تا نحوه استفاده از ابزارهای موجود در نرم افزار و این حلگر آموزش داده شود و همچنین شرایط استفاده از این حلگر برای یادگیرنده قابل درک شود.

◄ محاسبه مقاومت بین دو صفحه
◄ محاسبه چگالی جریان در مجموعه ای از هادی ها

فصل 7: بخش RMxprt

شرح دوره

RMxprt یک بسته نرم افزاری برای طراحی و تحلیل ماشین های الکتریکی است که در محیط انسیس از آن استفاده می شود. در این بخش پس از آن که نوع ماشین انتخاب شد با داشتن اطلاعات درباره آن، اقدام به مقداردهی به پارامترهای قسمت های مختلف ماشین خواهیم کرد. پس از مقداردهی پارامترها، طراحی ماشین کامل می شود و در نهایت می توان ماشین را مورد تحلیل قرار داد.

◄ طراحی موتور القایی سه فاز
◄ انتقال مدل از RMxprt بهMaxwell 3D
◄ طراحی موتور BLDC

خلاصه فصل 7

شما میتوانید برای پرسش سوالات خود به صفحه ی پکیج طلایی آموزش نرم افزار Ansys مراجعه فرمایید